sunnuntai 1. elokuuta 2010

Agility-uran alku

Minun ja Sashan agility-ura alkoi keväällä 2010. Meidän ensimmäiset kisat olivat HSKHn helatorstain kisat 13.5.2010. Tuomarina oli Anne Savioja. Sashalle tehtiin kilpailukirja ja se "mitattiin" (tuomari siis vain sanoi että "ei tuollaista kirppua tarvi edes mitata" :D) Rata meni hyvin kepeille asti jossa juoksin vähän liian pitkälle ja Sasha teki virheen. Sen korjailuun meni myös aikaa. Sasha myös pysähty ennen estettä mikä oli kumma juttu. Lopputulos 11,96 virhepistettä ja 4/18. Kuukaan ei saanut radalta nollaa. Olin tyytyväinen että saatin tulos ekoista kisoista :) Seuraavana viikonloppuna oli kirkkonummella kisat ja lauantaina oli vielä villakoiramestaruus. Ensimäisen radan tuomari oli Henri Luomala. Sasha meni hyvin mutta taas tuli kepeistä yksi virhe. Tulos 5 virhepistettä ja 4. sija. Olimme ylpeitä koska pääsimme palkintosijalle :) Seuraava rata oli Johanna Wütrichin. Alussa unohdin valssin ja jäin putken ulkopuolelle. Sieltä tuli kielto koska Sashan putket eivät ole kovin varmat. Keinulla tuli hurja lentokeinu. En ehtinyt huomata mitään ennen kuin puudeli oli jo lennossa :D Korjasin sen ja tuli hylky. Seuraavana päivänä oli taas kaksi rataa, tuomareina Leena Rantamäki-Lahtinen ja Henri Luomala. Sasha meni kuin kone ja sai tuplanollat! Aivan mahtava fiilis. Ensimmäisellä radalla hän oli kolmas ja toisen hän voitti! Niin oli meidän kaksi ekaa LUVAa saavutettu :)

Seuraava kisa oli jo seuraavana viikonloppuna 22.5 BATin järjestämänä Ojangossa. Päivä oli taas kerran kuuma ja Sashan viilennysloimi tuli käyttöön. Tuomarina oli Anne Savioja ja vaikka radalla oli aika paljon hakemista niin saatiin se viimeinen nolla ja tultiin 2. Sasha sai ensimmäisen AgilitySERTinsä ja nousi kakkosiin. Olin kovin ylpeä puudelistani :)

Ensimmäinen kakkoskisa oli iltapäivällä ja sieltä oli myös nolla aivan lähellä. Ihan viimesellä putkella Sasha otti kiellon. Tulos 6.93 ja 7. sija. Olemme myös kisaneet Vihdissä jossa Risse Koposen radoilta yksi hylky ja yksi 3. sija (12,86 virhettä) sekä Vaasassa kolme rataa kaatosateessa (jolloin emme oltu päässeet treenaamaan pitkään aikaan) Tuloksena yksi 3. sija ilman virheitä mutta sekunnin yliajalla. Harmitti. Sen jälkeen emme edes ole treenanneet koska Sasha on ollut mammalomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti