sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Tavoitteet 2011!

Hyvää uutta vuotta kaikille! Ajattelin kirjata tänne vähän vuoden 2011 tavoitteita. Olen suuruudenhullu joten voi olla että kaikki suunnitelmat eivät toteudu mutta ainahan voi uneksia. ;)
Miina
Miina alkaa olemaan siinä iässä että neidin suurin tavoite on pysyä terveenä. Toivottavasti saamme nauttia yhtä pirteästä Miinasta tänä vuonna kuin vuonna 2010! 2-3 näyttelyyn olisi myös kiva Miinan viedä koska hän niistä pitää (ja pääsee ilmaiseksi ;)).
Nikita
Valitettavasti Nikikin alkaa olemaan siinä iässä että terveys on se kaikkein tärkein. Turkki on kuitenkin kasvamassa (vaikkei niin nopeasti) ja toivonkin että pääsen vielä veteraanikehiin Nikin kanssa tänä kesänä kun hän on täyttänyt 10. Silloin myös toi vasen takajalka pitäisi pitää kurissa ;). Olen miettinyt jotakin omaa lajia Nikille vähän aikaa. Luulen että tänävuonna hän saa tulla silloin tällöin mukaan toko-treenehin ja/tai rally-treeneihin ihan huvin vuoksi mutta myös pallopaimennus/flyball tai canicross kiinnostaisi. Tideän että Niki rakastaisi tekemistä! (ja että olen hullu kun suunnittelen uutta lajia 10-vuotiaalle... ;))
Sasha
Agility: Tavoitteena nousta 3-luokkaan ja jos kaikki menee hyvin ja en astuta Sashaa enää saada ensimmäinen nolla kolmosista. Miten siihen pääsen? Tämä tavoite voi olla aika kova joten treeniä tarvitaan. Minnan treenit jatkuu torstaisin Purinalla ja olen hakenut ulko-treeneihin HSKHlle. Aion myös yrittää päästä muiden treeneihin ja Nina Frantsin koulutukseen mennään jo 22.1. Omatoimisesti yritän treenata agia ainakin kerran viikossa. Tärkein juttu meille tulee olemaan kepit ja toivon että meillä on toimivat kepit jo kesäksi. Rally-toko: Tavoitteena RTK-1 ja AVO-luokassa ainakin yksi hyväksytty tulos. Miten siihen pääsen? Rally-tokoa jatkan kaveriporukan omatoimivuoroilla Konalassa keskiviikkosin. Kaikkia AVO-liikkeitä olen kokeillut joten niiden hiomista (ja ALO kylttien hienosäätöä) sekä voittaja ja mestariluokan kylttejä opettelemaan! Jos kisoja (ja päiviä vuodessa) olisi enemmän uskaltaisin ehkä jopa laitta tavoitteet korkeamalle. Niin kivaa Rally on! :) Toko: Tokon tavoite on osallistua kisaan. Ainakin mölli-kisaan. Miten siihen pääsen? Harjoittelen. Yksinkertaisesti. Alo-luokan liikkeitä ei olisi mahdotonta osata. Sitten myöhemmin TK-1 olisi hieno juttu :D. Näyttelyt: Sasha täyttää tänä vuonna 8 joten veteraanikehät kutsuu. Turkki kasvaa kovaa vauhtia ja mietin jos vielä lähtisin johonkin ennen Sashan synttäreitä (12.6) Tottakai tavoite olisi saada se viimeinen SERT mutta luulen että se jää ikuiseksi haaveeksi. Terveys: Tähän liittyy ne pennut. Enkä vieläkään tiedä. Ehkä, ehkä, ehkä, astutan Sashan tänä vuonna. Mutta silloin muiden tavoitteiden saavuttaminen ehkää jää... Tottakai suurin tavoite on pitää Sasha terveenä. Hammaslääkäriin Sashankin voisi jossainvaiheessa viedä.
Laura
Kunnon kohoitus. Niin että jaksan juosta Sashan vauhtia agiradalla. Extremerun ja/tai HCR olisi kivaa Toukokuussa. Yritän myös päästä joka viikko K9 juoksuharkkoihin. Toivottavasti olen myös ELK ennen kesää. (Uusi pentukin olisi kivaa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti