keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ihahin kisat 5.5.12

Launtaina 5.5 olin ilmoittanut Sashan kolmelle radalle Ihahin kisoihin Kivikossa. Koska minulla oli Elina Jänesniemen koulutus Yayan kanssa jo kolmelta kysyin Kaisalta jos hän voisi ohjata mummo-koiraa viimeisellä radalla. Kaisa suostui puudeli-agilityyn ongelmitta, kiitos Kaisa!

Tuomarina oli kahdella ensimmäisellä radalla Anne Viitanen. Ensimmäinen rata oli hyppis, suht kivan oloinen. Sasha oli aika innokas ennen radalle menoa, rimpuili mun sylissä kun olin ottanut hihnan pois. Laitoin Sashan maahan, käännyin ympäri.... ja Sasha lähti täysillä menemään. Kolmas este olisi ollut takaakierto ja sinnehän en mitenkään ehtinyt ajoissa. Tulos siis hyl. Loppuradaltakin taisin otta jonkun hyllyn kun oli jo niin huonolla tuulella eikä oikein enää kiinnostanut. Olisi pitänyt viedä Sasha sylikyydillä radalta...

Toinen rata oli agilityrata. Joitakin hankalia kohtia. Olisin halunnut tehdä alun pakkovalsilla, mutta se ei oikein onnistu jos koira ei pysy lähdössä... Niinpä päädyin takaakierto-valssiin, onneksi. Sasha otti siis taas varaslähdön mutta ei niin pahan kuin ekalla radalla. Koko rata oli vähän hysteerinen fiilis ja Sasha oli karata keinulle keppien jälkeen. Nollalla silti maaliin, aika ei ollut kovin heppoinen. Tulos siis 0/-2,10.
Sasha myös mielestäni liikkui aika huonosti ihahin ketillä. Pohja oli aika karkea ja seassa oli isompia, teräviä kiviä. Illalla kotona Sasha oli arka anturoistaan. Kuulemma jotkut muutkin koirat liikkui huonommin tolla alustalla kun normaalisti.


Viimeisen radan tuomaroi Jalonen, itse radan minähän en nähnyt kun olin jo Yayan kanssa Ojangossa. Kaisan sanojen mukaan "hän mokasi", Sasha oli ottanut pari hyllyä hypyiltä, yhden niistossa kun Kaisan vauhti oli pysähtynyt. Ihan kivasti muuten oli mennyt. :)


Tässä vielä vähän kuvia kisoista, kuvaaja Jukka Pätynen.

En tiedä näyttäkö Sasha vain erityisen pieneltä ilman turkkia, tai oliko noi esteet yli 35 cm?Kaisa ja Sasha, tyylinäytettä puudeliagilitystä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti