tiistai 18. toukokuuta 2010

K9n kevätrieha eli koirat radalla.

Koirakerho K9 järjesti 18.5 kevätriehan Hyvinkään vinttikoiraradalla. Ohjelmistossa oli m.m. leikkimielisiä kilpailuja (joista Miinan suosikiksi osoitautui Nakinsyöntikisa :)), temppukisa ja naposteltavaa. Päivä oli lämmin ja pari sadekuuroakin tuli.
Meille esitettiin myös vinttikoiraurheilu pienen esityksen ja näytejuoksun muodossa. Luokkakaverini Emmin Nanna koira juoksi hienosti näytejuoksussa :)
Villakoirat innostui juoksemisesta jo kun vinttikoirat juoksi ohitse. Oli tarkoitus että kaikki minun koirat juoksisivat etusuoran käsivieheellä mutta kävelinkin isojen koirien kanssa kokorata juoksun aloituspisteelle. Sasha ja Niki hullaantuivat aivan täysin kun mekaanin viehe kiersi rataa ja päätin antaa Nikin yrittää koko matkaa. Koska useimmat koirat olivat uskaltaneet vain juosta viehen perään lyhyen matkan luulin niin käyvän myös Nikille. Mutta... Nikihän pinkaisi juoksuun kuin vanha konkari ja suu auki katsoin kuin hän veti koko kierroksen loppuun katse vieheessä! Taitava, taitava Nisse!

Niki maaliintulon jälkeen. Kuvaaja Antti Ruotsalo

Niki täydessä vauhdissa! Kuvaaja Sonja Jernström
Päätin myös lähettää Sashan matkaan ja olin varma että hän ei kovin pitkälle mammasta uskalla juosta. Mutta myös pikkupuudelini ylätti minut juoksemalla koko matkan täydellä vauhdilla. Lopuksi hän vielä tappoi vieheen oikein kunnolla! Ei minun villakoirat ole mitkään sohvapuudelit!

Sasha radalla. Kuvaaja Antti Ruotsalo

Sasha ja Niki pääsivät vielä lopuksi vetämään suoran yhdessä. Oli kyllä juoksemisen riemua koirilla :)
Miina ei kiinnostanut moinen puuha. Hän vietti aikaa Sofin sylissä.

Kuvaaja Sonja Jernström

Oli aivan mahtavaa saada kokeilla ratajuoksua! Oikein näki miten koirat siitä nauttivat. Kiitos Emmi lajiin tutustuttamisesta!

kuvaaja Sonja Jernström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti