tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kolmosluokan korkkaus!

13.2 meillä oli ekat kolmosluokan kisat Hyvinkäällä, tuomarina taas Anne Savioja. Luvassa oli 2 agirataa. Olin ihan hermona ja sen lisäksi Sasha ei ollut päässyt kunnon lenkille moneen päivään joten hän kiipeili seinillä.
Miedän satunnainen agilitykouluttaja Emmi Lavikka oli paikalla kisoissa ja antoi hyviä neuvoja ennen ratoja, kiitos! Ensimmäisellä radalla suunnittelin ensin juoksevani Aan oikealta puolelta ja törkätä Sashan yli nelosen mutta Emmi ehdotti vasemmalla juoksemista takaakierrolla. Toimi hienosti.
Olin melkein koko radan myöhässä ohjauksessani mutta Sasha meni silti hienosti. Ennen keppejä tuuli vähän taas haahuiltua... Kepit otin oikealta puolelta. Muurin palikka tippui (Sasha ei ole koskaan ennen tiputtanut mitään mutta monet tiputtivat samassa kohdassa) mutta muuten puhdas rata ja ali ihanneajan. Tuntui tosi hienolta! :)
Toisella radalla kävi pieni kämmi. Sasha otti varaslähdön ja onnistuin astumaan hänen tassun päälle... Puudeli lohdutukseksi syliin ja lyhyintä matkaa maaliin. Eli hyl. Kolmannella radalla oli serpentiinikuvio. Valitettavasti viimeinen este (18) tähän ei kuulunut. Olin kyllä huomioinut tämän rataantutustumisessa mutta radalla kun ajatus oli jo kepeillä käteni vähän nousi kohti numero 18 ja Sasha sinkoili sen yli. Hyl. Radalla oli taas tiukka käännös puomin jälkeen mikä on helppoa Sashan kanssa. Myös takaakierrot sun muut meni hyvin. Vaikka nollaa ei tullut fiilis oli hyvä. Eihän nämä kolmosluokan radat ole mitenkään mahdottomat vaan hauskat!

3 kommenttia:

  1. Te ootte kehittynyt kyllä ihan valtavasti tällä treenikaudella :) Nyt vielä kun saat noi valssit kuntoon niin pääsette vielä lujempaa etenemään ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mutta mitä vikaa mun valseissa muka on? ;)

    VastaaPoista
  3. No, toi video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;)

    VastaaPoista