maanantai 16. toukokuuta 2011

K9n seuramestaruudet osa 1. Toko.

Sain hullun päähänpistoksen kun K9 seuramestaruusilmo aukesi. En tideä mitä mietin mutta ilmoitin Sasha mölli ja kisaavien agiradalle sekä möllitokoon. Miinan ja NIKIN ilmoitin mölliagilityyn vaikka Niki ei ole koskaan agia treenannut (ja täyttää juuri 10 vuotta...)
Päivä alkoi Sashan tokolla. En ollut ehtinyt treenata periaatteessa yhtään koska koulu, koeobduktio (ja agility) painoi päälle. No vähän Ojangossa oltiin testattu jotain, vaihtelevin tuloksin...
Ylpeä omistaja juuri ennen luoksepäästävyyttä... :)
Luoksepäästävyys meni hyvin paitsi että en tiennyt että koiralle ei saa sanoa mitään liikkeen aikana. Tuomari ei tästä rokottanut ja tuli 10.
Paikallamakuussa alku meni tosi hyvin, Sasha meni maahan heti ja jäi paikalleen suorana ja hienosti. Tämän jälkeen kaksi koiraa kuitenkin karkasi Sashan ympäriltä ja Sasha tuli luokseni. Palautin ja odotti taas tosi hienosti! Myös kun paasin Sasha jäi makaamaan mikä on ollut ongelma. Oikeasti olisimme saaneet toistaa liikkeen mutta nyt ei sitä tehty.
Seuraaminen taluttimessa meni ihan ok, Sasha oli vähän liian takana mun mielestä ja ei mennyt ihan itse perusasentoon.
Seuraaminen meni myös ok, samat virheet kun taluttimessa.
Luoksetulo oli hyvä omasta mielestäni. Sasha tuli kovaa vauhtia ja jäi paikalleen alussa. :) Pisteitä kai laskettiin koska ohjasin kädellä sivulle mikä on aivan turhaa, Tyhmä minä...
Vauhtia piisaa

Liikkeestä maahan meno meni ok. Sasha meni maahan mutta hidastin vähän tahtia. Annoin myös paikkakäskyn mitä ei olisi pitänyt tehdä.
Liikkeestä seisominen meni tosi hyvin. Annoin kylläkin aika kovan käskyn mutta Sasha jäi aivan paikolleen ja ja istui vasta kun annoin käskyn.
Estehyppy meni nollille muta se ei haitannut koska yhden liikkeen sai jättä välistä/pisteitä ei laskettu. Sasha hyppäsi hypyn jo enne kuin annoin edes sivulle käskys. Oi.
Tulos oli mahtava 2. sija! Olen niin ylpeä ja lupaan nyt treenata edes vähän tokoa. Koska itse en ollut paikalla palkintojen jaossa Sasha vastaanotti palkinnon itse.
Kaikki kuvat on ottanut Noora Haakana Irina Karvisen kameralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti