maanantai 16. toukokuuta 2011

Outokummun näyttely 16.4.

Sain talvella hullun päähänpistoksen ja ilmoitin Sasha ja Miinan Outokummun ryhmänäyttelyyn. Koska en ole pitkään aikaan itse leikannut leijonaleikkausta ja halusin kokeilla jotain uutta otin yhteyttä Kaisu Henttoseen kysyäkseni jos hän suostuisi trimmaamaan Sashaa ja hän suostui. Pitää sanoa että olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Kiitos Kaisu!
Fourseason Friend's Burnetrose. Kuva ja trimmi Kaisu Henttonen.
Lähdimme ajamaan jo yöllä kohti Outokumpua. Näyttely oli jäähallissa ja tilaa oli todella niukasti. Jännitys täristytti käsiä mutta sain kuitenkin viimeisteltyä Sashaa ihan kivasti. Koska Miinan tuomari, Annamari Tarjan oli todella nopea ja Sashan tuomari Karl-Erik Johansson oli hyvin tarkka Miina pääsikin ekaksi kehään.
Miina esiintyi taas aivan kuin olisi pro ja tuomari ihastui. Tuloksena ERI, SA, PN-3 ja ROP-vet. Aika kova tulos mummolle, jolla ei ole ennen edes PN-sijoitusta. Miinan päivä jatkui BIS-kehässä ja taputuksien saatossa Miina valittiin 10 parhaan veteraanin joukkoon! Ihana, kaunis, reipas Miina!
Kun katselin kehää ennen Sashan vuoroa tuli pinei paniikki. Tuomari antoi harmaota nauhoja jos yhtäänkään hammasta puutui ja ihmisten ilmeet menivät vakavaksi kehän laidalla.
Sasha esintyi todella hienosti myös hän. Arvostelukin alkoi sanoilla "hurmaava narttu jolla erinomainen tyyppi". Mitään negatiivistakaan ei oikein löytynyt paitsi että "monta hammasta poistettu todistuksen mukaan". Tämän peruusteella olisi luullut että SAta heruisi (ja samalla SERT ja FIN MVA koska Sasha oli ainoa hap käppänä), mutta ei... Tuomari kätteli ja sanoi: "valitettavasti en voi antaaa enempää koskaa en pidä siitä että monta hammasta on poistettu vaikka todistuksia on" ja ojensi kaksi punaista nauhaa. ERI ja AVK1 siis tuloksena. Ei sen enempää tästä.
Päätin jo vetää Sashan klaaniksi mutta Pirjo ylipuhui minut. Odotetaan vielä veteraanikehiä. Onhan Sasha hyvässä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti