perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kisat Vaasassa 14-15.5

Kuva Sanna P, Kepeä Taival.
Koska satuin olemaan sopivasti Pohjanmaalla Sashan kanssa ilmoittauduin VASin kisoihin 14-15.5
Tarjolla oli 5 rataa, launataina 2 agirataa ja hyppis tuomarina Katariina Virkkala, sunnuntaina agirata ja hyppis tuomarina Johanna Wütrich.
Ensimmäinen rata meni suhteellisen hyvin. Luulin saaneni nollan ja niin monet muutkin sanoivat mutta tumari oli antanut vitosen koksa Sasha vähän epäröi ennen muuria.
Toisen radan alku oli vähän pelottava mutta se meni ihan ok. Todella myöhäsestä persjätöstä huolimatta tulos oli nolla ja sijoitus 4.
Taas alkoi tuplajännitys ja sehän ei tiedä hyvää... Alkurata tuntui kuitenkin tosi hyvältä, Sasha liikkui hyvin ja yhteispeli toimi! No radan loppupäässä suora putki sai minut jäämään myöhään, sain kuitenkin Sashan menemään kohti seuraavaa estettä mutta käännyin pois ennen kuin hän oli täysin sen lukinnut ja Sasha tuli ohi... Harmitti hirveästi enkä kannustanut Sashaa kepeillä joten virhe. Otin kepit uudestaan ja tumori näytti hylkyä? Omistuista. Lauantaina siis 5 vp, 0 ja 4 sija sekä hyl? jonka olisi pitänyt olla 10.
Tässä linkki kahden ensimmäisen radan videointiin.
Sunnuntaina tuli vähän kiire kun jäädyin aamiaispöytään. Nukutti myös vähän jääkiekon semifinaalin sekä euroviisujen jälkeen. Sasha sai siis matkustaa kisapaikalle pyörän vieressä lämmitellen ja pyöräkorissa. :)
Ensimmäinen rata oli hyppyyrata. Kepeille vienti oli vaikea ja tein ratkaisun että Sashan kepit väärältä puolelta ei ole tarpeeksi hyvät joten vein Sashan oikealta puolelta ja tein ihmepyörähdyksen sen jälkeen. :D Ihan radan alussa olin kaatua, tuntui siltä että olin vaakasuorassa noin 5 min mutta pääsin taas jatkamaan. Vaikka kepit olivat mitä olivat, ohjasin huonosti ennen yhtä hyppyä, olin kaatua ja jarruttelin Sashaa aivan turhaa ennen viimeistä putke tulos oli silti 0 ja 3. sija. :) Tässä rata.
Taas alkoi siis tuplajännitys...
Rata näytti helpolta, ihan oikeasti. Joten jännitin vieläkin enemmän. Varmistelin keppejä toosi paljon ja pysäytin Sashan jo keinun puolivälissä. Sen jälkeen myös jäädyin ihan täysin. Mutta, tulos oli nolla ja ihan ok nolla. Sijoitus taas neljäs. Tässä radasta video.
Tämä siis tarkoittaa sitä että Sashalla on SM-nollat kasassa! JES!! (Tämän vuoksi tuuletus viimeisen radan lopussa...) Oli kiva viikonloppu vaikka sää oli mitä oli. Viikonlopun tavoitteet myös täyttyivät. Kiitos Sannalle seurasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti