torstai 16. kesäkuuta 2011

Salon kisat 28-29.5.

Viikonloppuna 28-29.5 minulla oli yhteensä 6 starttia Tassujen kisoissa Salossa. Tuomareina toimivat SM-tuomarit Luomala je Heino. 2 radoista oli hyppäreitä, muut agilityratoja.
Ensimmäisellä radalla joka oli hyppyrata Sasha otti varaslähdön ja tiesi sen, hän hyppäsi ekan esteen epävarmasti ja rima tippui. Enne keppejä tuli kauheata sähläystä, muuten ok rata. Tulos 5 vp, aika -1,99 etenemällä 3,78 (keppien sähläys tuotti ehkä +2-3s).
Toinen rata, agilityrata sujui ihan kivasti.Tulos 0 vp, -4,99 etenemällä 3,83, sijoitus 4.
Kolmas rata oli ehdottomasti vaikein. Radan alkuosa meni tosi hienosti, puomin jälkeisen hypyn kaarros vähän venyi ja Aan jälkein ongelmat alkoi. Saimme kuitenkin nollan väännettyä. Myös putki A erottelu ja tiukka käännös putkeen Aan jälkeen onnistui hyvin. Tulos siis -1,54 etenemällä 3,54. Ilman noita sähläyksiä oltaisiin oltu palkintopallilla ja SERTiin olisi ollut mahdollisuus. Tuplanolla ja vitonen siis lauantilta.
Sunnuntaina tuomaroi Henri Luomala ja radat olivat vaikeampia. Eka rata sujui hyvin, käännöksetkin olivat nättejä ja keinu mitä mahtavin. Mutt Sasha ei minun mielestäni edennyt niin kuin normaalisti.. :( Tulos -3,77 etenemällä 3,68 m/s. Sija 9.
Toinen rata oli taas vaikea, muun muassa A, putki erottelu kauhistutti. Rata oli kauheata vääntö ja TÄSSÄ huutoa. Jo alussa olin ohjaamassa Sasha keinulle putken sijaan. Tulos silti nolla mutta harmillisesti 0,27 sekunnin yliajalla...
Kolmas rata oli ehdottomasti vaikein. Tosi vaikeana oli puomin jälkeinen elämä, putki puomi erottelu sekä tiukka käännös puomin jälkeen. Sydämeni pysähtyi kuin Sasha kaatui Aalla. Onneksi hän ei loukannut itseään. En osannut koota itseni ja vein hänet huonosti kepeille, 5 vp. Puomin jälkeen tuli pari hyllyä :D mutta käännös puomin jälkeen oli superhienoViikonlopun tulos siis 3 nollaa, yksi yliaikanollaa, vitonen ja hylky. Ihan hyvä! :)
Tässä videokooste, yksi rata on puolikas ja toinen puuttuu koska unohdin tyhjentää kamerakortin, kaksi kertaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti