tiistai 15. maaliskuuta 2011

Leieröintiä Emmin treeneissä ja treeneissä Emmin kanssa.

Eilen olin taas tuuraamassa Emmi Lavikan agilitytreeneissä. Teemana oli leieröinti ja leieröintiähän minä olenkin suunnitellut opettaa Sashalle jossain vaiheessa.
Leieröinti tapahtui putken takana, putki oli U mutkalla ja kaksi hyppyä oli sen ulkopuolella. Ennen ja jälkeen tämän tuli myös yhden hypyn leieröintiä.
Olin innoissani mennessäni radalle mutta no, todella vaikeata sehän oli. Sasha ei kertakaikkiaan ymmärtänyt mitä häneltä haluttiin. Ihan lopussa sain Sashan irtoamaan edes vähän kun Emmi palkkasi esteen jälkeen. Sasha jopa juoksi täyttä vauhtia putkeen mielummin kuin esteille! Tätä treenaamaan!
No tänään lähdimme sitten Emmin kanssa Hakkillaan treenaamaan. Emmillä oli hänen molemmat upeat bordecolliet mukana, Sara ja Step. Emmi näytti minulle ensin miten tehdään hyppytekniikkaharjoituksia ja tein yhden neljän esteen sarjan 4 jalanmitalla välillä, rimat 20 cm. Sasha meni yllättävän hyvin! :)
Sen jälkeen harjoittelin keppejä ja irtoamsta putkeen, niinkuin aina... Ihan ok. Laitoin myös 3 estettä serpentiinikuvioon, tein serpentiinä ja välistävetoja ja aloin opettaa Sashalle leieröinnin niin että palkkasin 2 esteen takana. Nopeasti pikkupuudeli ymmärsi mitä oli tarkoitus tehdä ja kovalla mene, mene mene, kierrä, kierrä, kierrä kehotuksella homma toimi! :)
Lopuksi rakensimme vielä radan esteistä jotka olivat kentällä. Tälläinen siitä tuli:

Kepeille meno oli taas kerran vaikeata, vaikka oli helpompi puoli. Huoh. Sasha pujoitteli kuitenkin ihan ok. 16 putken pää oli vaikea löytää. Leieröinti sujui ihan hyvin, niin myös twisti. Oli hauskat ja opettavat treenit taas kerran! :)

Sori että nämä radanpiirrokset on niin huonot. Pitää vielä kehitellä taitoja vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti