lauantai 19. maaliskuuta 2011

RTK1 ja nousu avoimeen.

Tänään oli Rallykisat taas Porvoossa. Osallistujia aloluokassa oli taas melkein 60. Olimme ekassa tutustumisryhmässä ja lähdimme siis heti herättyämme kohti Porvoota.
Rata oli suhteellisen helppo, saksalainen käännös (on ollut meidän jokaisella radalla!), 270 vasemmalle, istu kierrä koira, spiraali vasemmalle jne. Tottakai oli myös askel-istu-2 askelta-istu-3 askelta-istu josta siis saimme viime kisoissa sen -10 pistettä tuplaistumisesta. Tuomarina tänään oli Annina Kukkohovi.
Lämmittelin Sashan aika paljon, tehtiin paljon käännöksiä, saksalaisia, maahanmenoja ja eteenmenoa. Starttasimme nuomerolla 5.
Rata meni tosi hyvin. Ainut ongelma kohti oli saksalaisen jälkeen kun jätin enemmän hihnaa kuin normaalisti (viime kisoissa tuli virhepisteitä siitä kun hihna kiristyi vaikka S käveli nätisti seuraten...). Sasha tottakai astui hihnan yli ja kun sitä yritin korjata S hermostui ja teki pienen hypyn. Ihan hyvin silti koska ennenhän Sasha pomppi kokonaisia ratoja. Tästä tuli siis -3 pistettä ja lopputulos oli 97 pistettä, RTK 1 koulutustunnus ja nousu avoimeen luokkaan. Tuomarin mielestä tosi hyvä rata ja harmi pomppu. Minunkin mielestä rata toimi hienosti!
On kivaa päästä Sashan kanssa eroon tuosta kirotusta hihnasta nyt kun olemme avo-luokassa. =D Taas vaan harjoittelemaan uusia liikkeitä. Noi vasempaan käännökset pitää saada tuikemmiksi ilman että Sasha istahtaa. Istumisesta seisominen alkaa jo sujua ja jopa koiran kierto. Askel oikealle pitää jotenkin saada toimimaan niin että Sasha ei siirry istuen. Pitää vielä vähän lueskella mitä muuta pitää muuttaa. Odottaen treenejä!
Kuvaaja Anna Kokko
RTK1 Fourseason Friend's Burnetrose

1 kommentti:

  1. Onnittelut hienosti menneistä rallytokokisoista ja noususta avoimeen luokkaan!:)

    Pitäisi itekin joskus tutustua tohon lajiin, vaikuttaa aika mukavalta :)

    VastaaPoista