maanantai 21. marraskuuta 2011

Takaisin Raunioille!

Olin citypuudeleiden järjestämällä rauniokurssilla kuukausi sitten ja ihastuin niin lajiin että lähetin melkein heti mailin Hepekolle kun pääsin kurssilta kotiin milloin voisi tulla kaveriporukalla uudestaan. Saimme ajan viime lauantaiksi kello 9-12 ja ryhmä täytttyi nopeasti tutuilla. Mukana tällä kertaa oli siis minä Yayan ja Sashan kanssa, Kaisa ja Kipa Hikan ja Pilkun kanssa (ländereitä), Anne Jempukan kanssa, Anni Jaken ja Maisan kanssa sekä Jenni Väinön kanssa. Kiva porukka! :)Aloitettiin taas demolla ja sain toimia Pavun, meidän ohjaajan, yhtenä maalimiehenä. On se taitava!
Minun koiristani aloitti Yaya joka siis teki vähän helppoja piiloja viime kuussa.
Yaya muisti aika nopeasti mitä piti tehdä. Haki aika paljon näöllään mutta alkoi lopuksi käyttämään hyvin nenää. Yayaa jännitti vielä silloin tällöin liikkumattomien ihmisten luo meno. Jos maalimies aukaisi suutaan Yaya tottakai riemastui ja ryntäsi paikalle, kovin Yayamaisesti. :D Kiipeily ja eri pinnoilla liikkuminen ei tuottanut pienelle agiliitäjälle ongelmia.
Kovin itsenäinen Yaya ei vielä ollut mutta ihan hyvin ollakseen vasta puolivuotias. Yayan mielestä raunioilu oli ihan sikahauskaa. Jopa niin hauskaa että kun avasin takaluukun hän juoksi täysillä takaisin muiden luo...
Sasha yllätti minut täysin viime kerralla. Alunperin mukana piti olla vain Yaya mutta koska aikaa jäi ja mulla oli koko jengi autossa Sasha sai kokeilla. Kerroin ohjaajalle ettei Sasha tule toimimaan, sitä ei kiinnosta muut kun minä, sillä ei ole kovin hyvä hajuaisti ja se tulee todennäköisesti vaan tujoittamaan minua.
No, olinpahan väärässä. Sasha ymmärsi heti ekan maalimiehen jälkeen homman nimen ja haki tosi innokkaasti. Kerran jäljesti (oli kulunut viikko citypuudeleiden jälkikurssista :D) muuten otti ilmavainun. Ohjaaja kehui Sashaa todella paljon.
Tällä kerralla kun otin Sashan autosta pissille se meni ihan fiiliksiin heti. Kannoin sen aloitukseen ja se tärisi ja vinkui innosta! No heti kun sen päästin niin se oli menoa. Sasha haki todella itsenäisesti ja veti yli kiven ja kannon. Tällä kertaa käytti myös periaatteessa vain ilmavainua. Tottakai hajun paikallistaminen on Sashalle vielä vähän aikaavievää mutta kun tuli hyvä vainu Sasha lähti todella itsevarmasti suoraan maalimiehen luo.Tämä on kyllä ehdottomasti yksi Sashan lempilajeista!
Myös kaikki muut mukana olleesta koirasta olivat todella taitavia! Jempukka oli niin söpö kun ryntäili pitkillä jaloillaan kivikasojen yli ja ilahtui niin minun löytämisestä että namit jäi ja sain kivan headbangauksen! :D
Väinö on ennen jäljestänyt joten hän ymmärsi mitä haettiin todella nopeasti. Maisa liikkui kuin tuuli. Jaken kanssa harjoiteltiin ihan namin ottoa vieraiden kädestä. Hikkaa jännitti vähän ja Pilkku on ihana pentu! :)
Oli niin hauskaa että sovittiin jo alustavasti että tullaan taas tammikuussa jos ei ole kovin paljon lunta! :)

Jemma löytää maalimiehen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti