sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuosi 2010

Koska kaikki muutkin tekevät niin, aion kirjoittaa pienen yhteenvedon vuodesta 2010.
Miina
Miinan on ollut kahdessa Match Showssa (joista 1 BIS-veteraani ja BIS-4) ja yksissä näyttelyissä. Hänellä todettiin 4/5 sivuääni sydämessä ja hammaskivet, yksi premolaari sekä muutamat vanhat juuret poistettiin syksyllä. Muuten Miina on ollut erittäin pirteä ja terve!
Niki
Niki on pysynyt terveenä (ei edes korvatulehdusta tai anaalirauhastulehdusta tänä vuonna! ;)) jos Borrelian antiobioottikuuria ei lasketa. Hän sai uida paljon kesällä ja pääsi jopa yksiin Toko-treeneihin. Perus Nikiä siis.
Sasha
Terveys: Enkeli-pennun takia tuli käytyä ennätyksellisen paljon eläinläälärillä Sashan kanssa tänä vuonna. Oli erittäin raskasta nähdä rakkaan Taatelin niin kivuliaana kun hän oli syksyllä mutta onneksi hän on taas oma terve itsensä. Rally-toko: Rally-toko oli syksyn uusi laji. Ehdimme käydä sekä alkeis että jatkokurssin ja kisata kerran. Sashalla on siis yksi hyväksytty tulos alo-luokasta. Toko: Ei kovin paljon edistystä. Keväällä oltiin HSKHn tokokursilla ja Korrien koulutuksella. Itse en ole yhtään jaksanut treenata. Seuraamista on tullut Rallyn myötä ja kyllähän me keväällä myös tehtiin noutoa kynän kanssa. Perusasento on kuitenkin hallussa. Agility: Treeneissä olemme käyneet koko vuoden aktiivisesti paitsi mammaloman aikana (toukokuu-lokakuu). Viikottaiset treenit ovat olleet Purinalla MinnaPn kouluttamat. Olemme myös olleet kaksi kertaa Nina Frantsin treeneissä (jotka ovat tosi mahtavia!), kerran Oreniuksen treeneissä ja pari kertaa Emmi Lavikan treeneissä. Ainakin minun mielestäni olemme kehittyneet jonkin verran. Kisaura korkattiin myös toukokuussa. Ykkösissä teimme 6 starttia 10 päivän aikana. 3 olivat siis nollia (50%, mistä sijoitukset 1,2 ja 3. ), yksi vitonen ja yksi 10. Yksi hylky tuli myös lentokeinusta jota en korjannut. Ihan hyvin siis meni ykkös-luokka! :) Kakkosluokassa meillä on ollut 12 starttia joista puolet ennen kesää. Olisi varmaan pitänyt pitää vähän treenitaukoa 1-luokan jälkeen koska emme edes ole osaneet kepit "väärältä" puolelta... No.. Tulokset ovat: 1 x nolla 1 x yliaika-nolla 6 x hylky (50%, oi voi...) ja loput ovat välillä 5 ja 20 virhepistettä.... Kolme kertaa olemme päässeet palkintopallille. Koko vuoden prosentit (18 kisaa) ovat: 22% nollaa 38% hylkyä 33% palkintopallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti